Fiske i Stjørdalselva

Årets laksefiskesesong er rett rundt hjørnet og vi formidler fiskekort for Stjørdal jeger og fiskeforening. Der får du ett godt utvalg av vald fordelt på hele Stjørdalselva.

Her kan du se årets priser.

Valdene er inndelt i røde og hvite vald der de røde valdene er forbeholdt innehavere av sesongkort eller halvsesongkort.

Her er kart over hvite og røde vald.

Ellers så kommer det mye nytt fiskeutstyr inn til oss hver dag. Vi har mye utstyr til laksefiskeren, ørretfiskeren, sjøfiskeren og fluebinderen. Dessverre er ikke alt tilgjengelig i nettbutikken enda. Men det er bare å ta kontakt med oss så hjelper vi deg mer enn gjerne og finner riktig utstyr til deg.

Sjekk gjerne ut utvalget vårt i nettbutikken her her.

SKITT FISKE!

 

Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på jansakshaugsport.no ikke vil fungere korrekt.