Guideline LPX Chrome

Ny serie med fluestenger!

Endelig er den her! Guideline sin nyeste stangserie, LPX Chrome.
Den nye stangserien er bygget på en helt ny stangaksjon, den har en medium rask 3/4 dyp aksjon.

Det unike med aksjonen er at så fort man kjenner stanga belastes, så slår den dype aksjonen inn i stanga og man får mye krefter tidlig i kastet. Stangserien er ultralett og veldig stabil med en umiddelbar respons.

Hemmeligheten bak de ny stangaksjonen er den nye C.A.P M4.0 teknologien til Guideline. Den bygger på et avansert karbonmønster som gir stengene unike egenskaper. Tuppen er veldig stabil som gjør at du kan sette «tighte» snørebukter og løfte tyngre synkeliner ut av vannet. Når du kaster kommer du fort i kontakt med de nedre delene av stengene som som gjør at du kan sette god fart på lina. Disse egenskapene gjør at du kan kasta langt veldig uanstrengt. Også sidestabiliteten i klingen er veldig god, noe som gjør at fluelina følger stanga veldig godt når du svinger og roterer i kastet.

Stangserien er designet for fiske etter stor sjøørret og laks og er fullspekket med komponenter og egenskaper du finner lite av på dette prisnivået.

Fluestengene har spesialdesignet snellefeste, korkhåndtak av super kvalitet med gummiforstrekninger som gjør at stanga tåker hard bruk over lang tid. Aksjonen til de forskjellige modellene er justert og optimalt tilpasset til sitt bruksområde.

For stanglengdene 12’3”, 12’6” og 12’9” anbefaler vi våre Compact 3D+ og 4D Compact Mult Tip liner. Stenger fra 13’9” til 15’9” leverer utmerket med 4D Multi Tip og 3D+ skyteklumper.

STANGMODELLER

 

LPX Chrome SH 9’9” #7 – er bygget for å håndtere større fluer på jakt etter storørret, sjøørret og laks. Vektklassifiseringen på disse stengene er spot-on og gir ingen grunn til å overbelaste. Vi anbefaler å prøve de med våre 3D+ Compact klumper eller ULS liner. Et hett tips er å bruke vår WF Bullet line hvis du liker å jakte på «chromes» oppstrøms med bombere. En favoritt stang blant våre enhånds laksefiskere!

12’3 #6/7 4pc – den letteste tohåndsen vi noensinne har laget. Designet for bruk i små til mellomstore elver når delikate presentasjoner etter sky fisk er avgjørende for suksess. Likevel kraftig nok til å håndtere både større fisk og fluer, samt ulike liner og kast. Anbefalt snarevalg er 3D+ Compact eller 4D Compact Multi Tip klumper.

12’6 #7/8 4pc – er en stadig mer populær modell. Flott for små til mellomstore elver som på Island eller som vi finner langs hele Vestlandet. Ultralett stang med suveren stabilitet og respons som vil holde deg gående i timevis med letthet. Anbefalt snarevalg er 3D+ Compact eller 4D Compact Multi Tip klumper.

12’9 #8/9 4pc – denne stangen fungerer til et stort utvalg av elver og fiskesituasjoner. En stangmodell som passer perfekt for alle sommerdager med middels til lav vannstand, når du ønsker et lettere fiske som ikke lager for mye støy på overflaten. En stang som kobler deg til fluekastet på en helt ny måte – en av våre favoritter! Anbefalt snarevalg er 3D+ Compact eller 4D Compact Multi Tip klumper.

13’9 #9/10 4pc – Hvis du vil ha én stang som dekker det hele – er det denne. Lett i vekt med en dyp, middels rask aksjon med mye kraftreserver. Designet for å håndtere enhver kastestil og alt fra synkende til flytende skyteklumper. Vår mest populære modell til laksefiske i Norge. For mindre erfarne kastere anbefaler vi våre Compact klumper i 3D+ og 4D. Mer erfarne kastere kan bruke 3D+ eller 4D Multi Tip.

14’9 #10/11 4pc – er den perfekte fluestang for tidlig fiske etter laks når elvene er store og kalde. Og når vi bruker tunge synkeliner og store tunge fluer. Det er en kraftfull, men likevel utrolig lett, stabil og responsiv fluestang. Vår favoritt for sesongstart og flomstore lakseelver. Anbefalt snarevalg er 3D+ eller 4D Multi Tip.

15’9 #10/11 4pc – den kraftigste kanonen av dem alle. «Bring me hell or high water» – dette er ikke en stang for nybegynnere! Designet for å stå imot og håndtere de tøffeste forholdene i de største lakseelvene som finnes på jorda.

Cookies settings
JAN SAKSHAUG SPORT AS cookies-innstillinger
×