Darn Tough Sokker

Sokker med livstidsgaranti!

Målet til Darn Tough er å lage sokker som er verdens mest komfortable, er slitesterke og har den beste passformen. Sokkene skal vęre markedets beste! Bruker du opp sokkene, så får du rett og slett ett nytt par!

Alle sokkene blir produsert på deres fabrikk i Vermont, USA. Dette betyr at de har full kontroll på produksjonen av sokkene og kvaliteten på dem!

Det finnes flere ulike modeller til enhver smak og ethvert bruksområde. Sokkene sitter godt rundt foten grunnet kompresjonsbåndet som ligger rundt midten på sokken. Båndet hindrer friksjon mellom sokk og fot – sokk og stųvel og at sokken hele tiden sitter som den skal. Sokkene har så få og flate sommer at de fųles sųmlųse på foten. Dette gjųr også at risikoen for gnagsår og blemmer minskes.

Sokkenes livstidsgaranti vil si at om du sliter ut sokkene dine etter 1år, 5år, 10år eller 20år. Så får du ett nytt par!

Darn Tough = Skikkelig kvalitet