Jegerprøvekurs

I vinter skal det arrangeres 2 jegerprøvekurs. Ett i regi av Stjørdal JFF og ett i regi av Værnes jaktskyteklubb. Kursene vil være i Januar/Februar i 2021.

Om du vurdere jegerprøve og tenker deg på jakt i høst kan det være kjekt og være tidlig ute da søknader på våpen kan ta litt lang tid. Dette gir deg god tid til og trene og bli kjent med ditt nye våpen i løpet av sommeren og du er godt forberedt til høstens jakt.

For spørsmål eller påmelding ta kontakt med:

Værnes jaktskyteklubb v/ Geir Welve.
Telefon: 452 24 326
E-post: g-welv@online.no

For påmelding på Stjørdal jeger og fiskeforening sitt jegerprøvekurs kan du se på deres egen hjemmeside (følg lenke under)
Stjørdal jeger og fiskeforening

Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på jansakshaugsport.no ikke vil fungere korrekt.